2021 – indul az új honlap!

Jó hírrel, egy újabb fejlesztéssel köszöntjük az új évet.
Január közepétől lesz elérhető új honlapunk a www.ullokonyvtar.hu címen.
Célunk az volt, hogy a honlap kinézetével és hangulatával a valóságos könyvtári környezetünket idézze, de funkcióival és szolgáltatásaival feleljen meg egy modern honlap minden kritériumának.
A honlap segítségével egyszerűbb lesz olvasóink számára is a kapcsolattartás, az online könyvtári szolgáltatásaink elérése. Lehetőségük lesz regisztrálni online katalógusunkba. Ezzel akár a saját nappalijukban ülve, vagy utazás közben a telefonjukon is megnézhetik mikor jár le a kölcsönzési határidejük, milyen könyvek vannak a nevükön, de akár meg is hosszabbíthatják kölcsönzéseiket. Belépve a katalógusba lehetőség lesz könyvek előjegyzésre, új könyvek foglalására és a könyvajánló mindig a legfrissebb beszerzéseket mutatja majd. A könyvek képére kattintva azonnali információt kaphatnak azok könyvtári státuszáról. Elküldhetik ötleteiket új könyvek vásárlásához, de a honlappal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos üzeneteiket is.
A honlapon bemutatjuk névadónkat Vargha Gyulát, megismerkedhetnek könyvtárunk történetével, naprakész információkat találnak állandó és időszakos programjainkról. A Hírek menüpontban találhatják majd az aktuális könyvtári információkat.
Mivel a könyvtár gondozásában működik a Helytörténeti Gyűjtemény így Üllőnek ez a kis gyöngyszeme is külön menüpontot kapott, ahol a várostörténeti kiállítás bemutatásának keretében folyamatosan töltjük fel a gyűjtemény fotó- és dokumentum anyagát, valamint a tárgyi emlékek fényképeit.
Egyúttal tájékoztatjuk az olvasókat, hogy régi e-mail címünk a szolgáltatónk döntése értelmében megszűnik, ezért a jövőben a következő drótposta címeken leszünk elérhetőek:
Általános tájékoztatás: info@ullokonyvtar.hu
Kölcsönzéssel kapcsolatos információk: kolcsonzes@ullokonyvtar.hu
Véleményüket, ötleteiket elküldhetik a konyvtarvezeto@ullokonyvtar.hu címre.
Jó böngészést kívánok az új honlapon! Legyen a 2021-es év olvasmány-, és könyvtári élményekben gazdag, találkozzunk minél hamarabb a könyvtárban!
Velkei Hajnalka könyvtárvezető