TÜNDÉRPOSTA

Új szolgáltatás bevezetésével ünnepeltük a könyvtárosok világnapját!
Ezentúl lehetőség lesz a kölcsönözni kívánt könyveket a könyvtár nyitvatartásától függetlenül, az olvasóink számára legmegfelelőbb időpontban átvenni a Tündérposta fiókjaiból.
Az új szolgáltatás a csomagküldő automatákhoz hasonlóan működik majd. Erről hamarosan részletes tájékoztatót küldünk, e-mail címmel rendelkező olvasóinknak.

Elsőként Kissné Szabó Katalin Polgármester asszony ismerhette meg Tündérposta szolgáltatásunkat, aki a kivitelező cég képviselője, Szendrei Márton minibemutatója után köszöntötte könyvtárosainkat a világnap alkalmából!

Köszönjük a figyelmességet, a támogatást! Örülünk, hogy mindig tudtunk valami újat mutatni, időről időre ráirányítani a figyelmet a könyvtárra, és az itt dolgozó jókedvű, kreatív munkatársakra!
Aki szeretné igénybe venni az új szolgáltatást, az e-mail-ben küldje el kérését, mi bekészítjük a könyvet a postafiókba, amiről e-mail értesítést küldünk, benne a nyitókóddal. Csak ezután lehet átvenni a Tündérposta-fiókból:)
Az ünnepek alatt mi is kikapcsolódunk, mert nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ez megvalósulhasson, de utána szorgos tündérkéink töltögetik majd a postafiókokat!
Találkozzunk ezután is a könyvtárban!